Voi ihmettä on taas vaikeeta. Tietokone ei päästänyt minua tänne ensin millään.

Sitten tulin pelkästään vuodatus.net kautta ja kirjauduin. Joskus asiat menevät vaan mahdollisimman vaikeen kautta. Eilen yritin sitten opetella sitä kuvien pienentämistä ja sain aikaiseksi pelkkää sotkua. Onneksi minulla on muutama oikein osaava henkilö, jotka sitten lopulta tulivat hätiin, mutta siltikään ei valmista tullut. Minun on vain opeteltava se juttu, koska tänne pitää kuvat pienentää.

Tänään olen pessyt kylppärin ja leiponut kakun, sellaisen omppukakun. Sellaisen, että taikinaan sekoitan omenaisia pieniä pieniä paloja ja kyllä, kyllä tuli hyvää. Äsken otin netistä ohjeen rouheisiin sämpylöihin ja niitä vielä leivon tänään.

Tällä kertaa saavat ikkunat ja ovet olla leivonnan aikana auki, koska on niin kuumaa edelleen, että keittiössä en voi olla jos suljen kaikki lävet. Jos menee pilalle niin sitten menee, ei maailma siihen kaadu ja huomenna sitten uudestaan.

Sukkaa olen pystynyt neulomaan hitaasti mutta varmasti niin, että äsken sain kantalapun tehtyä. Nämä mun kädet ja toinen ranne ovat aamuisin tosi kipeät ja jäykät eikä mistään meinaa tulla mitään. Sitten päivän aikana kädet vetreytyvät ja voin tehdä käsitöitä.

Ajatelkaa, huomenna on jo heinäkuun eka päivä. Illat pimenevät pikkuhiljaa, ilmat viilenevät ja ennenkuin huomataan on jo syksy ja luonto on kääriytynyt ihanaan ruskaan. Just ollaan päästy ihailemasta alkavan kesän luonnon kauneutta ja kohta se on historiaa. Kuitenkin Suomen luonto on kaunis. Minusta ulkomaille ei sen takia tarvitse mennä. Mutta se talvi, se on tietty kurjaa aikaa.

Jatkan myöhemmin, nyt pitää tehdä taikina.

No niin, nyt taikina saa nousta ja heti uutisten jälkeen teen pyörylät ja nekin saa sitten nousta 30 minuuttia. Saa nähdä mitä tästä tulee ja saa nähdä onko oikea käsi aamulla turvoksissa. Tällä kertaa en käyttänyt konetta vaan nyrkillä vaivasin vähän.

Huomenna ja sunnuntaina teen sitten niitä ruokalistoja, joitten perusteella maanantaina menen keskustaan ostamaan liki kahden viikon ruoka-ainekset.  Muuten nää kaksi päivää menee käsitöitä tehdessä. Sukkatilausta neulon ja jos vaan aikaa on niin virkkaan sitä uutta nallea, jota jo aloitinkin tässä mennäviikolla. Palaillaan.