No niin. Nyt on sitten ostettu uusi tietokone. Päätös oli yllättävä mutta se oli jo muhinut hyvän aikaa. tänään oli sopiva sauma tälle asialle.

Tänään sattui taas kaikenlaista. Sulatin pakkasen ja pesin ja putsasin jopa hiukan imuroinkin, ulkoapäin tietty. kun se oli sitten kuivunut laitoin koneen päälle ja menin hakemaan tavarat kylmiöstä. Kun tulin keittiöön tavaroineni ja olin jo avaamassa kantta totesin pakkasen olevan hirmu kuuman. Ryntäsin irrottamaan pistokkeet seinästä ja hälytin heti naapurin paikalle että räjähtääkö se nyt kun se on noin kuuma. Mutta ei kuulema räjähdä. Sisältä se kuulema oli ihan kylmä. No vähitellen sitten kuumuus tasaantui ja laitoin pistokkeen takaisin. Naapuri sano, jotta ei se liian kuuma ole ja johtuu varmaan sulatuksesta ja hääräämisestä sisuksissa. No hyvä sanoin olkoon sitten. Vähitellen sain tavarat takasin pakkaseen eikä vieläkään ole räjähtänyt.

Siinä sitten juteltiin naapurin kanssa vaikka mitä juttuja ja laitettiin kissujen lahjakin kuntoon niin tulivat taas valokuvat ja pienennykset puheeksi. Hän sitten neuvoi miten se tehdään ja missä se tehdään ja oltiin yhtä mieltä siitä, että koneeni on aivan kamalan hidas. Tuli uudet koneet puheeksi ja koska hän jo vuosia ja vuosia on pelannut koneitten kanssa niin sanoin, että ok sitten ostan heti uuden häneltä ja kaupat syntyi. Hän laittaa huomenna tämän koneen kuntoon ja ottaa vanhan koneen vaihdossa,tallentaa kaikki mun tuhannet kuvat muistitikulle ja sitten minä vaan maksan kaikesta. Nyt esimerkiksi kirjoitan tätä jo uudella koneella. Kuvia taas ei vielä tällä koneella ole, joten se saa odottaa huomiseen.

Hyttyset ne tykkääminusta aivan liian paljon. Käsivarressa on yksi patti, jonka kanssa pitää olla varovainen ettei siihen tule mätää, minä kun en raapimatta voi olla. 

Kissut ei kamalasti tykkää kun sataa koko ajan ja sataa kai koko ensi viikonkin. Toivottavasti ei. Miksikö? No siksi että tämä talo on jo vanha ja jos aina vaan satelee niin kestääkö katto ja seinät ja ovet. Ovet on nyt jo turvonneet. Kerran on jo välikattu jouduttu uusimaan sateen takia.

Kissut tulivat iltasyönnille molemmat. Saa nähdä menevätkö yöksi ulos vai saanko unikaverit viereeni ensi yöksi. Nyt huomiseen.