Taisi just viedrähtää tiistain puolelle. On ollut aika touhupäivä. Aamupäivä kului kaupungin keskustassa ruokaostoksilla. Niistä ostoksista ehdin tänään tekemään lohipalat uunissa ja hyvin onnistuivat. Söin niitä ja ostamastani salaatista puolet. Tänään sitten myöhemmin teen jotain muuta ja toivottavasti saan pakkaseenkin jotain uutta. Mansikoita oli vain yhdessä paikassa r-kioskin pihassa, mutta mulla ei sillon ollut yhtään käteistä, joten mansikat jäi ostamatta.

Ostin sen sijaan viinirypäleitä ja pitkästä aikaa muutaman banaanin. Jääkaapissa oli vielä pari omenaa, että en ihan ilman hedelmiäkään ole. Pesin muuten jääkaapinkin. Olin sitä jo hyvän aikaa suunnitellut, mutta aina se vaan jäi ja jäi, mutta tänään pesin, kun uusia tarvikkeita tuli niin paljon, että hyvä oli siistiä kaappi ensin.

Tietokoneasiat selvisivät myös ja sain otettua paperille aikamoisen määrän salasanoja, jotka pitää vielä kopioida ja sitten viedä koneelle myös. Siinäkin tulee menemään paljon aikaa, mutta se on hyvä asia tehdä. Tää salasana, joka nykyään pitää joka riivatun paikassa olla ja joka riivatun asialle on asia, joka saa mut näkemään punasta hyvin äkkiä. No ehkä se helpottuu nyt, kun salasanat on järjestyksessä ja viimesimmät eikä tartte enää hakea viimesintä joka paperista.

Kello on nyt kymmenen yli puolenyön ja kohtapuoliin valun nukkumaan. Kisut tulee ehkä vielä iltapalalle ja menevät sitten omille nukkumapaikoilleen ulos ja minä pääsen uniapneamaskini kanssa nukkumaan.

Iltapäivällä maanantaina oli ystävän kanssa vähän puhetta sängystä, 160 cm leveästä. Siihen me kissojen kanssa talvella mahduttas tosi makeesti. Patja siihen ehkä pitäisi ostaa. No katsotaan nyt. Kun vanha sänky pitäisi sitten rahdata jonnekin.